FOTO: unsplash.com

Gledaoci Netfliksa su oduševljeni novom klasičnom noar serijom "Ripli", a nazivaju je "remek-djelom".

U režiji dobitnika Oskara Stivena Zejlijana, Ripli počinje kada sitnog kriminalca, Toma Riplija (Endrju Skot), dočeka bogati Herbert Grinlif.
 
"Ripli" je američka televizijska serija zasnovana na krimi romanu Patrišije Hajsmit iz 1955. "Talentovani gospodin Ripli".
 
Serija ima osam epizoda, a premijerno je prikazana na Netfliksu 4. aprila. Glavne uloge u seriji glume Endru Skot kao Tom Ripli, Džoni Flin kao Diki Grinlif i Dakota Fening kao Mardž Šervud.
 
Obožavaoci Netfliksa su hipnotizovani zadivljujućom serijom, a neki su seriju opisali kao "umjetničko d‌jelo", piše Dejli Mejl.
 
Džud Lo komentarisao novu hit seriju na Netfliksu: "O, Bože..."
 
"Maestralna, metodična, preteća adaptacija", "Ne požuruje ništa: istiskuje svaku trunku napetosti i podteksta iz složene priče", "Najbolja stvar na TV-u od Nasljednika", "Vizuelno, Ripli je jedna od najboljih serija koje je Netfliks ikada napravio", "Upotreba crno-bijelog je kao omaž klasičnom filmu noir iz 40-ih/50-ih", glase neki od komentara, prenose Nezavisne.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )