FOTO: unsplash.com

Srpski MMA borac Aleksandar Stefanović (38) ubijen je u Njemačkoj, ispred jednog lokala u Diseldorfu, zbog čega je uhapšen i Albanac Rustem Lapi (52), za koga se sumnja da je počinio ovaj zločin.

 
Kako prenose mediji u Njemačkoj, ubistvo se dogodilo u večeri između nedjelje i ponedjeljka u centru Diseldorfa nakon kraće rasprave ove dvojice muškaraca.
 
Hitna pomoć je munjevito stigla na mjesto zločina, ali, nesrećnom sportisti iz Srbije nije bilo spasa. Takođe, Nijemci tvrde i da se ubijca odmah vratio u restoran u kojem je i uhapšen.
 
 
"Ubijeni Aleksandar Stefanović, bio je poznat po tome što se bavio borilačkim vještinama, MMA borac je bio, a u Diseldorfu je držao restoran ispred kog je i ubijen. Prema rečima očevidaca, sukob je počeo u lokalu pošto je osumnjičeni prijetio gostima, a onda se posvađao i sa vlasnikom restorana. Navodno, izašli su napolje kako bi riješili problem. Međutim, svađa je postala još gora i osumnjičeni je iznenada izvadio pištolj i nekoliko puta pucao u Stefanovića", navode albanski mediji prenosi Telegraf.
 
Aleksandar Stefanović je tokom karijere imao devet borbi, od čega je pobijedio u tri, dok je u šest poražen.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )