FOTO: null

Tradicionalna Nikoljdanska akcija Organizacije mladih DNS-a Bijeljina obradovala je više od stotinu mališana kojima je Djed Mraz donio paketiće, ali i usrećila više od 50 porodica, sa dvoje i više djece, koji su dobili porodične pakete.

Predsjednik Organizacije mladih bijeljinskog DNS-a Žiko Savić rekao je da je večerašnja akcija jedna u nizu, a kojima mladi ove stranke žele i pronalaze način da pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija. 

"Imali smo brojne akcije među kojima akciju za pomoć djeci ometenu u razvoju, akciju podjele paketa socijalno-ugroženim porodicama, ali i niz drugih sličnog karaktera", rekao je Savić Srni. 

On je napomenuo da je večerašnja akcija usmjerena na podršku borbi protiv bijele kuge, na borbu za povećanje nataliteta, a ujedno, kaže, predstavlja i poziv mladim bračnim parovima da favorizuju osnovne vrijednosti u životu, prije svaga porodicu. 

Savić je naglasio da omladina DNS-a obavezno, u ovakvim akcijama, nastoji da organizuje predstave za najmlađe. 

On je najavio da će Omladinska organizacija DNS-a Bijeljina nastaviti akcije ovakvog karaktera, prije svega, usmjerene na druženje sa djecom kao i na pomoć sugrađanima, te istakao da će u najskorije vrijeme biti organizovano još nekoliko sličnih aktivnosti.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )