FOTO: pixabay

Neki ljudi imaju prirodan šarm, duhovitost i genijalnost.

Astrolozi kažu da na to uveliko utiče i horoskopski znak, a ovo je pet najduhovitijih i najgenijalnijih horoskopskih znakova koji imaju sve - i humor i inteligenciju, prenosi B92.

Znaju šta da kažu i kada to da kažu. To su oni sa urnebesnim forama i odgovorima na vaše fore pa su istinski smiješni bez previše napora.

Ovan

Veoma su oštroumni i brzo razmišljaju. Oni će uvijek da vas nasmiju sa nekom pametnom forom pa će razgovor da krene u smijeru koji drugima ne bi ni pao na pamet.

Blizanci

Nevjerovatno su duhoviti i jednako društveni. Vole da budu u centru pažnje i mogu bilo koga da šarmiraju svojim humorom i duhovitošću.

Lav

Iako ponekad djeluju ozbiljno i fokusirano na samo jednu stvar, Lavovi znaju da budu veoma genijalni i zabavni i da nasmiju sve oko sebe.

Strijelac

Veoma su inteligentni pa im je i humor takav. Ako ste fanovi sarkazma, u društvu Strijelaca ćete svakako uživati.

Vodolija

Vodlije su veoma odvažni i uz to obožavaju da zasmijavaju ljude. Često će da ispale neku foru potpuno ozbiljnog lica i tako vas malo zbuniti.  

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )