FOTO: null

Pavlović banka saopštila je da su apsolutno netačne sve informacije koje upućuju na nezakonito poslovanje ove banke u postupku odobravanja kredita predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku.

"Ne želimo da se uplićemo u politiku i ističemo da svaki građanin ima pravo da se obrati zahtjevom za odobrenje kredita, bilo bi pogrešno i potpuno nezakonito da bilo koja banka vrši diskriminaciju u tom pogledu", navodi se u saopštenju. 

Kako se ističe, Uprava i Nadzorni odbor Pavlović internacional banke, uz podršku svojih klijenata, reagovali su na ovaj način zbog "učestalih neistina" koje se iznose u javnosti. 

"Neprimjereno je da se sigurnost, tradicija i povjerenje u našu kuću, koja je zauzela značajnu poziciju na tržištu, ruši na način na koji je to u proteklom periodu činjeno, stvaranjem potpuno pogrešnog utiska u javnosti", ocjenjuju u Pavlović banci. 

Iz banke podsjećaju da su dio grupacije Pavlović koja zapošljava oko 700 radnika i time značajno doprinosi privrednom i ekonomskom razvoju semberskog kraja i Republike Srpske. 

U saopštenju se dodaoje da su u toku i nova ulaganja koja će dodatno ojačati ovu banku. 

"Pavlović banka je ozbiljna finansijska institucija koja posluje u skladu sa zakonom, o čemu svjedoči podatak da na ovom prostoru postoji više od 100 godina", ističe se u tekstu. 

U Pavlović banci su uvjereni da višedecenijsko međusobno povjerenje između banke i klijenata neće biti narušeno i dovedeno u pitanje posljednjim medijskim oglašavanjima. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )