FOTO: null

Ruže, ljiljani, lale ili kale, sve smo to mogli da vidimo u svečanoj povorci 20. jubilarnog kolektivnog vjenčanja koje je održano danas u Beogradu. Međutim, jedan bidermajer je zasenio sve ostale.

– Željela sam da našu, tradicionalnu srpsku baštu nosim sa sobom u najvažnijem danu u životu – kaže Željka Rodić Đumić (32) iz Beograda držeći svoj “salata” bidermajer, a na njemu luk, crni i bijeli, rotkvice, pečurke, paprika, a sve to uokvireno zelenom salatom.

Ona je i osmislila kako će sve da izgleda, otišla u cvećaru sa idejom i napravili su joj najautentičniji bidermajer na ovom kolektivnom vjenčanju.

– Znao sam da nam prilazite zbog bidermajera – oduševljeno se priči pridružuje i Miloš Đumić (36), novopečeni mladoženja i dodaje da je ideja o kolektivnom vjenčanju njena, a da je ona samo našla nekog “dovoljno ludog da joj se u ovoj avanturi pridruži”.

U restoranu ih čeka porodica, prijatelji i ćerkica od 16 mjeseci, a kroz šalu kažu da će dati kuvaricama da nasjeckaju sastojke ovog originalnog bidermajera i naprave im bogatu i ukusnu salatu, prenosi Blic.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )