FOTO: Azra.ba

Slavna srpska glumica Jelica Sretenović ima neobičnu životnu priču, koja nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Jelica Sretenović djetinjstvo je provela sa majkom, jer ju je otac napustio. Ima polubrata po ocu, ali ni on nije viđao oca jer je njihov tata, kako je i sama Jelica govorila u intervjuima, bio “veliki mangup sa Crvenog Krsta”.

Jelica je poslije završene druge godine srednje škole upisala Fakultet dramskih umjetnosti i završila ga je u roku, te je bila najmlađi student koji je završio ovaj fakultet.

Paralelno sa studijama, Jelica se udala i to sa 19 godina. Njen izabranik bio je Miloš Miša Sretenović jedan od osnivača „Univerzitetskog kliničkog centra“. Ostala je trudna i rodila kćerku Anu, a dva mkeseca nakon porođaja je diplomirala. Nakon toga su počele da se ređaju uloge, a najupečatljivija je bio lik Koke iz serije „Bolji život“ koja joj je donijela regionalnu popularnost.

Jedanaest godina nakon rođenja kćerke Ane na svijet je donijela i kćerku Olju. Sve se činilo idealno u ovoj porodici, ali sa velikom tragedijom Jelica se susrela 1999. godine, kada je njen suprug, za kojeg je bila vezana, preminuo uslijed srčanih problema. Te godine im je bilo dve i po decenije braka.

Iz teškog perioda glumica se izvukla zahvaljujući glumi.

Danas Jelica ima i unuka koji je već punoljetan i nosi ime Miloš, po svom djedu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )