FOTO: InfoBijeljina

Nakon razgovora sa Goranom Selakom, predsjednikom Socijalističke partije Srpske, ovoj partiji pristupio je Nemanja Gruban, dosadašnji odbornik Socijalističke partije u Skupštini grada Prijedora.

"SPS nastavlja sa okupljanjem mladih, odgovornih i ambicioznih ljudi koji su spremni da rade u interesu svoje lokalne zajednice i svojih sugrađana. Nemanja je u SPS-u prepoznao ljude kojima može da vjeruje i sa kojima može mnogo da doprinese razvoju Prijedora", rekao je danas Selak nakon razgovara sa Grubanom.
 
Socijalistička partija Srpske - SPS će sada imati tri odbornika u gradskoj Skupštini u Prijedoru, dok će Socijslistička partija - SP ostati na jednom odborniku.
 
"Želja za razvojem Prijedora i unapređenjem života svih prijedorčana dovela me je u SPS. Viziju razvoja Prijedora i Republike Srpske dijelim sa predsjednikom Selakom i siguran sam da ćemo u godinama pred nama postići mnogo", rekao je danas Gruban, koji je bio i potpredsjednik GrO SP Prijedor i član glavnog odbora te partije.
 
Sastanku je ispred gradskog odbora SPS-a Prijedor prisustvovao Duško Miletić.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )