FOTO: N1

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću otkrili su ilegalno priređivanje ovih igara na području Banjaluke i Zvornika.

Inspektori su utvrdili da je banjalučko privredno društvo "Sport lajv" neovlašteno priređivalo kladioničarske igre na sreću u kafe baru "ASC" u Saračici kod Banjaluke.

- Oprema, koja je služila za izvršenje prekršaja, je zapečaćena, a protiv privrednog društva biće preduzete mjere i radnje propisane Zakonom o igrama na sreću, te izdat prekršajni nalog u skladu sa tim - saopšteno je iz Republičke uprave za igre na sreću.

Inspektori ove uprave otkrili su ilegalno priređivanje igara na sreću na terminalu za elektronske igre, automatima za igre na sreću, kao i neovlašteno priređivanje kladioničarskih igara na sreću u automat klubu "Bet in" u Zvorniku, od strane privrednog društva "Bingo trejd" Šamac, kojem je zbog učinjenog prekršaja izdat prekršajni nalog.

- Oprema koja je služila za izvršenje prekršaja je privremeno oduzeta, a protiv ovog privrednog društva preduzete su sve zakonom propisane mjere - naveli su iz Republičke uprave za igre na sreću i dodali da će i u narednom periodu nastaviti inspekcijski nadzor s ciljem otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )