FOTO: null

Budžetom za narednu godinu bijeljinsko preduzeće „Komunalac“, imaće na raspolaganju oko 550.000 maraka, što je kako kažu nedovoljno za poslove čišćenja grada i košenje zelenih površina u gradu.

Iako smo tražili da se ova sredstva povećaju, kaže direkor  Milorad Stjepanović, to se ipak nije dogodilo.

- Mi smo sugerisali da ta sredstva nisu dovoljna i da bi trebalo više sredstava izdvojiti za čišćenje grada i košenje zelenih površina, jer će dalji razvoj i planiranje određenih projekata biti upitni, rekao je Stjepanović i dodao da je dobio obećanja iz gradske uprave da postoji mogućnost da se odobri dio sredstava za potrebe ovog preduzeća.

Planom rada za iduću godinu, predviđeno je da se izvrši nabavka specijalizovanog kamiona za odvoz smeća, kao i nastavak radova na bijeljinskoj zelenoj pijaci kojom gazduje Komunalac.

- Mi smo planirali da nastavimo sa dijelom popločavanja pijace u centru Bijeljine, takođe planiramo  da proširimo proizvodnju cvijeća u rasadniku, te da nabavimo još jedan kamion za odvoz smeća, kako bi smanjili starosnu strukturu voznog parka, rekao je Stojanović.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )