FOTO: RTL

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za period od 17. 02. do 23. 02. 2020. godine.

OVAN

Hrana

Ono što biste trebali – da najveći deo vaše ishrane zauzima povrće, manji meso i jaja, još manji mlečni proizvodi – naročito sir, a najmanji – testenine, hleb, slatkiši. Ono što ćete uraditi – verovatno ćete redosled u potpunosti obrnuti....

Ljubav

Sve što hoćete od partnera i ljubavi – hoćete sad i odmah. Nestrpljivi ste prema sebi, prema voljenoj osobi, hoćete da rešavate sve u trenutku, hoćete da se dogovor ispoštuje istog momenta, hoćete da vam partner čita misli još pre nego što uopšte pomislite. I naravno, kako to obično biva – što vi više požurujete, sve ide sporije, a vi se nervirate. Ne bih rekla da je problem u odnosu sa voljenom osobom, već u preopterećenosti obavezama, poslom. Iskulirajte malo, više se posvetite ljubavi i strasti. Slobodni Ovnovi – ne žurite sa ulaskom u vezu ili intimne odnose – koliko god da vam se neko dopada. Ne trčite.

Posao

Ulaskom Marsa u znak Jarca i vaše polje karijere i pozicije – zaista dobijate priliku da pokažete od kakvog ste materijala sazdani. Ne samo to – zvanično su otvorena vrata da sva vaša ambicioznost jurne u prvi plan. Retrogradnost Merkura će vas doduše usporavati, ali to je sada za vaše dobro. Planovi, dogovori, projekti – sada prolaze samo ukoliko su zaista vredni i ukoliko će trajati. Vaše je da posvetite svoje vrijeme i trud onim ciljevima kojima stremite – a rezultati svakako neće izostati.

Novac

Nove mogućnosti za zaradu ili novi načini zarade. Kontrolišite troškove, blago su pojačani.

Zdravlje

Problemi sa sinusima, glavoboljom, vratnim dijelom kičme.


BIK

Hrana

Brzu hranu, pekarske proizvode, grickalice i slatkiše bi trebalo minimalizovati uvijek, ne samo u ovoj sedmici. No, sada je zaista potrebno da malo „prikočite“ sa ovim namirnicama. Vašem organizmu i probavi prijaće povrće i voće, riba i meso u manjim količinama.

Ljubav

Partner vas može iznenaditi svojom inicijativom, predlozima, postupcima. I ova iznenađenja ne bi trebala da budu loša, naprotiv. Bilo bi divno da se prepustite dešavanjima i uživate zajednički. No, neki od vas kao da to ne mogu da urade u potpunosti. Nešto vas koči – da li vam nije dovoljno truda od strane voljene osobe, da li imate neke svoje nedoumice, strahove, tajne....Niko to ne zna sa sigurnošću. Sem vas. Slobodni Bikovi sada imaju lijepu šansu da uđu u emotivnu priču. Možda je priča čudna, možda su čudne okolnosti ili taj potencijalni partner, ali to ne znači da nećete uživati u onome što se dešava.

Posao

Prilično intenzivna dešavanja u poslovnom segmentu tokom ove sedmice. Za neke od vas otvoriće se mogućnost poslovnog putovanja, dok će drugi imati pozitivne pomake u poslovnim partnerstvima ili dobiti neočekivane poslovne prilike ili pogodnosti. I vi ćete imati svoje faze nestrpljivosti u nekim momentima, ali ćete umjeti da nervozu preokrenete u pozitivan impuls. Hladna glava vam je sada potrebna, pogotovo što ćete povremeno dobijati informacije koje nisu provjerene.

Novac

Prilivi su redovni, ali se vaši troškovi povećavaju.

Zdravlje

Manji problemi sa probavom. Takođe – moguće tegobe sa žlijezdama i hormonima.


BLIZANCI

Hrana

Kako god okrenuli – bilo da preterujete u plus ili u minus – ispada da vam je ove sedmice ishrana neuravnotežena. Možda iz razloga što ćete vi oscilirati u raspoloženjima, pa će i apetiti varirati. Najviše bi vam prijala ishrana bazirana na povrću i voću, a vi radite kako god mislite da treba...

Ljubav

Dosta mirnija i stabilnija emotivna nedelja je pred vama. Biće na početku sedmice još po koji „eho“ nekih dešavanja od ranije, ali će se brzo situacije smiriti i uravnotežiti. Prava komunikacija između vas dvoje se vraća tokom ovog perioda i ono što je najpotrebnije jeste da otvoreno popričate o nekim problemima ili situacijama koje su vam donosile teškoće u odnosu ranije. Pokrenite se prema voljenoj osobi na pravi način i biće vam uzvraćeno. Slobodni Blizanci – nastavlja se period interesantnih situacija na emotivnom planu. Nečije prisustvo vam baš prija i evidentno je da je privlačnost obostrana.

Posao

Stvari počinju da se pokreću. Iako će na samom početku sedmice izgledati kao da će se nastaviti sa nejasnoćama, nesigurnostima – ipak sredinom ovog perioda dolazi do promjene na bolje. Prvo ćete se vi „probuditi“, odbaciti ono što vam je nebitno i fokusirati se na važne stvari i detalje a onda će i sve situacije koje su vam važne početi da se raspetljavaju. Neki od vas nisu očekivali ovakav razvoj situacija i mogu se iznenaditi brzinom i uspehom onoga što su pokrenuli. Ulazite u stabilniji i jači poslovni period.

Novac

Početkom sedmice – neplanirani troškovi. Ostatak perioda je stabilan.

Zdravlje

Stabilna zdravstvena situacija.


RAK

Hrana

Nećete imati pravi ritam kada je ishrana u pitanju. Oscilacije u vama izazivaće oscilacije apetita, preskakanje obroka ili neadekvatnu ishranu – brzu hranu, slatkiše. U periodu ste kada možete popraviti svoj imunitet ali povrćem, voćem, mliječnim proizvodima, ribom.

Ljubav

Ulazak Marsa u vaše partnersko polje dvojako će se odraziti na Rakove. U odnosima koji su generalno gledano stabilni doći će do pozitivnih promjena, do veće dinamike i aktivnosti, do jačanja strasti i prijatnih iznenađenja od strane partnera. U onim vezama koje su na slabim i nestabilnim osnovama – dolaziće do češćih rasprava, pritisaka od strane voljene osobe i emotivne neusklađenosti. Slobodni Rakovi – ovo je dobar period za druženje, provod, češće izlaske ali i nova poznanstva. Neko iz kruga prijatelja može vas upoznati sa osobom koja je prilično interesantna i koja će vas zaintrigirati.

Posao

Ova poslovna nedelja nije ni malo loša po vas, iako ćete na njenom početku imati problem u komunikaciji, dogovorima i sa papirima a mogu vas i neke informacije zabrinuti ili izbaciti iz takta. No, ostatak perioda donosi interesantne nove okolnosti i ponude koje vam mogu biti zanimljive. Oni koji sarađuju sa inostranstvom ili imaju planove u vezi istog mogu se suočiti sa preprekama, kašnjenjima i odlaganjima na neko vreme, ali je u perspektivi da će ovo ipak biti rešeno.

Novac

Ulazite u povoljniji finansijski period.

Zdravlje

Manji problemi sa kičmom i zglobovima. Uglavnom su aktuelne hronične tegobe.


LAV

Hrana

Još uvek ste u slabijoj fazi, pa ukoliko ste iscrpljeni i bez energije – potrebno vam je više crvenog mesa i svježeg povrća u ishrani. Pojačajte unos proteina, vitamina i minerala – kroz unos cvekle, spanaća, integralnih žitarica, ribe, pomorandži, kivija.

Ljubav

Nastavlja se period kada u odnosu sa emotivnim partnerom vlada mnogo bolja energija. I vi ćete početi da se osećate drugačije – trenuci bliskosti će vam jako prijati, a može se probuditi i ona romantična crta koju vi volite da sakrivate od svih, neki put i od sebe. U svakom slučaju – ovo su lijepi dani za vas dvoje i gledajte da provodite što više vremena zajedno, prijaće vam. Slobodni Lavovi – pojačana druženja i kontakti sa prijateljima donijeće vam dobru energiju i mnogo vedrih momenata. A može da se dogodi i neko interesantno novo poznanstvo i zanimljiva komunikacija sa ovom osobom.

Posao

Ulazak Marsa u vaše polje poslovne svakodnevice dodatno će pojačati dešavanja, donijeti vam dodatne obaveze, ali i dovoljno energije da sa istima uspješno izađete na kraj. Vaš elan i volja jačaju kao i prodornost i ambicije, pa nije čudno što u ovoj nedelji možete privući zanimljive poslovne ponude. Dobar kontakt sa nadređenima i zanimljive informacije koje dolaze od njih. Neki od vas se mogu baš u ovom periodu odlučiti za pokretanje privatnog ili dopunskog posla.

Novac

Zastoj u segmentu finansija biće prevaziđen do kraja sedmice.

Zdravlje

Čuvajte se virusa.


DEVICA

Hrana

Manjak energije i manje probavne tegobe koje vas mogu pratiti tokom ove nedelje mogu se regulisati pravilnom i redovnijom ishranom. Potrebno je da unosite više biljnih vlakana a da izbegavate mesne prerađevine i brzu hranu.

Ljubav

Manje neusaglašenosti ili komunikacijski problemi sa voljenom osobom koji se javljaju početkom nedjelje, brzo će se razriješiti ili nestati. Generalno gledano – vas dvoje ste ušli u mirniji i stabilniji period. Lakše ćete se razumjeti, bolje funkcionisati i „osjećati“ jedno drugo. Međusobna podrška je naglašena. Slobodni pripadnici ovog znaka – nedjelja pred vama nudi makar jedno zanimljivo poznanstvo i dobar kontakt koji se lako može pretvoriti u vrlo podsticajnu i strasnu ljubavnu priču. Pored noviteta, i prošlost kod nekih postaje sve aktuelnija i možete poželeti da uspostavite kontakt sa bivšim partnerom.

Posao

Iako će izgledati da su neke situacije nerješive ili da ne možete ostvariti dogovor koji vam je potreban – vrlo lako se može dogoditi da se ovo reši samo od sebe već u prvoj polovini radne sedmice. Zbog retrogradnosti vašeg vladara Merkura – moguće je da ćete u poslovnim partnerstvima ili u kontaktima sa saradnicima nailaziti na zastoje, probleme, komplikovane situacije. Mirom, strpljenjem i spremnošću za dogovor ovo će se brzo regulisati.

Novac

Nedjelja u kojoj ćete potrošiti više nego što ste planirali.

Zdravlje

Dobra zdravstvena situacija.


VAGA

Hrana

Iako su vaša volja i upornost da se držite zdravijeg režima ishrane dosta naglašeni, ipak vas u toku ove sedmice očekuju raznorazna iskušenja. Slatkiši će vam definitivno biti slaba tačka, ali teško ćete odolijevati i pecivima, testeninama, brzoj hrani.

Ljubav

Nastavlja se period promenljivosti u vašim emotivnim relacijama. Da se razumijemo – ništa ovo nije loše, samo što ćete jednog dana biti u super raspoloženju a već drugog će postojati napetost ili distanca između vas dvoje. No, sve će se ovo lako rješavati, jer vaš partner sada ima pravu inicijativu i sposobnost da vas pokrene i donese vam osmijeh na lice. Slobodne Vage – vaša energija jeste dobra, puni ste akcije i pozitivnog raspoloženja ali emotivni period vam je takav da sada možete samo privlačiti površne odnose i laka flertovanja ili avanture. Ako je to ono što trenutno želite – samo naprijed.

Posao

Zastoji u poslovnom segmentu će biti kratkotrajni i rješivi. Da, donijeće vam neke situacije povremeno glavobolju i nervozu, ali koliko god da neprijatno otpočnu – brzo će se i povoljno po vas završiti. Povermeni nesporazumi sa saradnicima i kolegama oduzeće vam delić dragocenog vremena. Obratite pažnju na papirologiju, mogući su problemi i teškoće. Sedmica je naročito dobra za one Vage koje se bave privatnim poslom – imaćete obaveza više nego inače i verovatno preuzeti previše na sebe.

Novac

Prilivi sa više strana. Novac od dodatnih poslovnih angažmana.

Zdravlje

Moguće su glavobolje, problemi sa hormonima, sinusima.


ŠKORPIJA

Hrana

Ulazak Marsa, vašeg vladara u znak Jarca – donosi vam period odgovornosti i fokusiranosti na ciljeve. Ukoliko je vaš cilj zdrav život i pravilna ishrana – onda je ovo pravo vrijeme i pravo mesto za vas. Samo vidite kako ćete da se izborite sa pojačanom potrebom za slatkišima....

Ljubav

Solidna nedjelja je pred vama po pitanju ljubavi. Biće tu nekih finih i interesantnih trenutaka sa voljenom osobom, biće mnogo dobre energije, biće pozitivnih promjena i iznenađenja. U svakom slučaju – nećete imati razloga da se žalite. Dobro, voljena osoba će povremeno biti previše naporna ili zahtjevna – ali to nije nešto sa čime ne možete izaći na kraj. Slobodne Škorpije – sedmica koja će vas pomjeriti, dotaknuti. U stvari, neće to uraditi sedmica, već osoba – neko će vas jako privući i situacija između vas dvoje će se uraganskom brzinom razbuktati.

Posao

Vaš vladar Mars ušao je u polje koje vlada komunikacijom, okolinom, trgovinom, dogovorima, kratkim putovanjima, informacijama. Zajedno sa njim i vi ste ušli u period koji je izuzetno aktivan i podsticajan za vas. Očekujte tokom ove nedelje pojačane aktivnosti i moguće poslovne ponude i prilike koje će u prvom trenutku biti iznenađenje za vas, ali ćete shvatiti da ste ih itekako zaslužili svojim trudom u prethodnom periodu. Značajni kontakti i važni dogovori su pred vama.

Novac

Nedelja dobrih priliva, moguće iz više izvora.

Zdravlje

Dobro ste.


STRELAC

Hrana

Vašem organizmu u ovom periodu je potrebno više proteina, vitamina, minerala. Mliječni proizvodi – najpre sir (a bilo bi odlično da konzumirate koziji ili ovčiji) i kefir, od povrća – cvekla, spanać, brokoli, karfiol, blitva, bundeva. Od voća – mandarine, kivi, jabuke.

Ljubav

Oko stvari koje su vam kao paru bitne – partner i vi ćete se razumjeti. Ono što je važno, što se mora ili što ste se dogovorili – riješićete i obavićete. Faliće „ono nešto“. Faliće bliskost, faliće sitnice, faliće privrženost, faliće romantika. Ali, na dnevnoj bazi ćete funkcionisati – pomalo suvoparno i ponekad kao „pod moranje“. No, takav vam je period – bolji za odgovornost jedno prema drugom nego za ljubav. Slobodni Strelčevi – ukoliko imate simpatiju, komunikacija sa njom će u ovoj nedelji imati oscilacije. Biće osoba koje će pokušavati da vas zainteresuju za sebe, ali ćete vi nekako mlako reagovati.

Posao

Odlaganja vama bitnih situacija, problemi u komunikaciji i dogovorima sa saradnicima – obilježiće početak ove sedmice. I pored toga što će na prvi pogled sve djelovati haotično, uspećete uz nečije posredovanje da ubrzate situaciju i riješite je. Moguća je ponuda koja je najpre finansijski vrlo zanimljiva za vas i o njoj bi vredjelo razmisliti. Neke se promene dešavaju u vašem radnom okruženju i posle početne nervoze – shvatićete da su pozitivne i da vam odgovaraju.

Novac

Ušli ste u jači i povoljniji period po pitanju finansija.

Zdravlje

Prijalo bi vam da ste više fizički aktivni.


JARAC

Hrana

Ulazak Marsa u vaš znak donosi vam energiju, ali istovremeno govori i o potrebi da vaša ishrana bude kaloričnija da bi mogla da „isprati“ mentalne i fizičke napore koji vas očekuju. Nemojte preskakati obroke zbog žurbe ili zbog nemanja vremena. Uvedite se u red.

Ljubav

To što vam se Mars nalazi u polju ličnosti i što će tu boraviti narednih mesec i po dana možete da iskoristite vrlo pametno – da sredite situaciju sa voljenom osobom, da budete inicijator pozitivnih i lepih dešavanja, promena, strasnih momenata. A možete da iskoristite i negativno – da se postavite zahtevno, ograničavajuće, nervozno, predominantno. Vi birajte šta vam se više dopada. Slobodni Jarčevi – upoznaćete nekog novog, zanimljivog, osobu koja vas inspiriše i pokreće, koja vas budi. Ljubavna iznenađenja i pozitivni preokreti obeležiće ovu sedmicu za vas.

Posao

Definitivno je došlo vreme da se istaknete i dospete u prvi plan. Sve ono što ste u prethodnom periodu radili, oko čega ste se trudili i ulagali svoje vreme, volju, trud i strpljenje – sada bi trebalo da dođe na naplatu. Nemojte da vas zbuni ukoliko početni momenat bude čudan, sa oscilacijama ili odlaganjima – sve ovo će se brzo regulisati i doći na svoje mesto. Jedino obratite više pažnje na dogovore i komunikaciju sa saradnicima – potrudite se da budete sigurni da ste se dobro razumeli..

Novac

Solidna sedmica po pitanju finansija.

Zdravlje

Moguće su sitnije povrede.


VODOLIJA

Hrana

Jeste da je mlad Mesec u vašem polju hrane na samom kraju ove sedmice, ali to ne znači da vaš novi početak po ovom pitanju treba da bude tek tada. Ako ništa drugo, uvodite lagane promene pre nego što krenete zaista udarnički sa zdravim životom i pravilnom ishranom.

Ljubav

Ulazak Marsa u vaše polje tajni daje mogućnost da otpočnete sa nekom vama zanimljivom i podsticajnom komunikacijom iza leđa voljene osobe. No, bar u ovom trenutku to više deluje kao zanimacija i mentalno „razgibavanje“ nego na nešto ozbiljnije. U međuvremenu – odnos sa partnerom je vrlo korektan i zaista nemate razloga da se žalite na trenutnu situaciju. Slobodne Vodolije – neko vam se brzinski može dopasti, zaintrigirati vas, učiniti da živnete i da se osećate dobro. Da li će ovo prerasti u ljubavnu priču ili samo ostati na nivou lakog flertovanja – videćemo u narednom periodu.

Posao

Neke odlične ideje vas mogu aktivirati da se pokrenete. Naročito će ovo biti primetno kod Vodolija koje se bave privatnim poslom, ali ni ostali neće proći ni malo loše. Osećaćete potrebu da izbijete u prvi plan, da se dokažete – i izvesno je da će vaši napori uroditi plodom. I dalje ste u periodu prevelikih obaveza – ili vi ne uspevate da se organizujete na pravi način – nešto od toga jeste sigurno. Sa malo truda – ova nedelja će vam doneti dobru komunikaciju sa saradnicima, čak i potencijal za nove dogovore.

Novac

Podsetite dužnike na sebe. U periodu ste kada možete naplatiti stara i zaostala dugovanja.

Zdravlje

Manji problemi sa grlom.


RIBE

Hrana

Vašem organizmu, ali i probavi sada prijaju lako svarljive namirnice – nešto što neće opterećivati vaš želudac,a što će vam donositi dovoljno energije. Supice, čorbice, variva, dosta povrća i žitarica, manje mesa, mesnih i mliječnih proizvoda.

Ljubav

Nekako ćete čudno započeti ovu sedmicu – ili vam neće prijati nešto što je partner rekao, uradio....ili vam se ni malo neće dopasti informacije koje budete dobili, nešto što budete vidjeli....U svakom slučaju – vidi se da ćete doći u određeni disbalans i da će vam biti potrebno vremena da se vratite u normalu. Ne pravite filmove u svojoj glavi, partner je tu za vas – sačekajte sa impulsivnim reakcijama. Šta god da je – riješiće se ubrzo. Slobodne Ribe – ukoliko vam je pogled uperen u prošlost – gledate na pogrešnu stranu. Budućnost je tu, vrlo živa i živahna i željna da vas osvoji. Dajte jednoj osobi šansu.

Posao

Situacije u kojima ste bili zablokirani, u kojima niste znali šta da uradite ili koje su vam bile nejasne – počeće da se otvaraju i rešavaju u drugom delu ove sedmice. Generalno gledano – za vas je ovo nedelja preokreta, iznenađnja, mnogobrojnih dešavanja i aktivnosti koje će vam suštinski prijati iako u početnom momentu možete biti zbunjeni, nefokusirani, neorganizovani. Neke stvari se definitivno pokreću i idu u pravcu koji vama odgovara. Imate podršku onih koji su vam istinski bitni.

Novac

Potrošićete u ovoj sedmici više novca nego što ste planirali.

Zdravlje

Popravljanje zdravstvenog stanja.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )