FOTO: null

“Odmah nakon izbora, na političkoj sceni Srpske nastupila je tipična politička pijaca”, kaže potpredsjednik NDP-a Đorđe Milićević, i dodaje da je još aktuelna, te da će se na tim osnovama formirati predstojeća Vlada.

“Riječ je o političkoj pijaci na kojoj se kupovalo sve. Obraz, čast, dostojanstvo. Nažalost, jedan od ljudi sa liste NDP-a, Vojin Mitrović, prihvatio je jednu takvu igru, i sa mandatom (NDP-a) koji su mu dali građani Semberije i Posavine, prešao u drugi blok. Prešao je u onaj blok protiv koga je bio sve ovo vrijeme proteklih mjeseci, u onaj blok o kome je najradikalnije govorio, napadajući aktuelni režim”, napominje Milićević.

“Šta očekivati od Vlade koja se formira na takvim osnovama”, pita Milićević, i dodaje, da će buduća vlada biti vlada kontinuiteta, ali ne samo u pogledu kadrova, već vlada kontinuiteta nepotizma i ontinuiteta nesposobnosti vođenja Srpske u ovako teškoj situaciji".

Uz podsjećanje da je za vrijeme izbora Mitrović tražio ostavke političkog vrha Srpske, predsjednik Gradskog odbora NDP-a u Bijeljini Pero Spasojević od Mitrovića u ime stranke zatražio je da vrati mandat.

 

Izvorna vijest:

http://www.rtvbn.com/327148/NDP-Mitrovic-da-vrati-mandat

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )