FOTO: Nezavisne

Ljudi, pa ja nisam fudbaler. Ovo je prevršilo svaku mjeru. Postoje dvojica Nikole Kalinića. Guglajte ako mi ne vjerujte, poruka je na Twitteru kojom je srpski košarkaš Nikola Kalinić pokušao odbiti sve ljutite 'borce' sa društvenih mreža da ga prestanu vrijeđati nakon što je hrvatski fudbaler Nikola Kalinić izletio sa Svjetskog prvenstva.

I nije pomoglo. Nikola (košarkaš) opet ima problema. Nikola (fudbaler) promijenio je klub, navijači Milana i Atletiko Madrida pišu mu poruke na društvenim mrežama, jedni ga vrijeđaju, drugi žele sve najbolje, treći zahvaljuju, a svima njima zajedničko je što te poruke šalju na krivu adresu.

"Ja nisam fudbaler" pokušao je sinoć srpski košarkaš istog imena i prezimena kao hrvatski fudbaler da objasni navijačima da nije on potpisao za Atletiko Madrid te da je tu ipak riječ o sada već bivšem napadaču Milana.

A kad ni to nije pomoglo, okrenuo se potpuno drugačijoj metodi uvjeravanja.

"Ja sam fudbaler, svi me dodajte za prijatelja. Upravo sam potpisao za Atletiko Madrid", napisao je srpski košarkaš koji je sat kasnije i dobio dvije hiljade 'lajkova' te stotinjak poruka, a javio mu se i turski fan klub Atletiko Madrida.

"Dobrodošao u naš klub Nikola", napisali su duhoviti Turci.

"Hvala, dečki", nastavio je zafrkanciju Kalinić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )