FOTO: null

Za prvih pet mjeseci ove godine distributivni gubici na području u nadležnosti preduzeća ,,Elektro-Bijeljina,, iznosili su 8,81 odsto, što predstavlja nastavak smanjenja, s obzirom na to da su gubici u istom periodu prošle godine bili 9,22 odsto.

Portparol ovog preduzeća Slobodan Đalamić rekao je Srni da su gubici u maju bili tek 6,63 odsto, što je odličan rezultat, i istakao da je veoma važan faktor za postizanje ovih rezultata borba protiv neovlaštene potrošnje struje. 

"Naši radnici su od januara do maja otkrili 79 slučajeva krađe struje, pri čemu je obračunato 1.360.909 kilovat-časova i fakturisano 181.480 KM", naveo je Đalamić. 

Prema njegovim riječima, najveći broj slučajeva neovlaštene potrošnje električne energije, ukupno 21, otkriven je na području Radne jedinice Bijeljina. 

"Svi ovi pokazatelji ukazuju na to da aktivnosti koje smo vodili na smanjenju distributivnih gubitaka imaju veliki efekat i da nas to motiviše da istrajemo u ovoj namjeri i ostvarimo još bolje rezultate", rekao je Đalamić. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )