FOTO: InfoBijeljina

Samo dan nakon što je na portalu InfoBijeljina objavljen tekst o mukama stanara Ulice Ive Andrića, kojima je rasvjeta prestala da radi nakon izgradnje kanalizacije, u toj ulici je ponovo zasvijetlilo.

Sijalice su sinoć upaljene, a samo veče ranije, InfoBijeljina je ukazala na problem koji je mjesecima mučio mještane.

Reakcija nadležnih je uslijedila odmah nakon objavljenog teksta, a rasvjeta je ponovo u funkciji. 

Podsjećamo, stanovnici su bili ogorčeni jer voze i hodaju po mraku pošto, kako kažu, ulična rasvjeta, u koju je investirano 10.000 maraka, nije više u funkciji. Od Gradske uprave su tražili da ponovo uključi rasvjetu, zbog djece koja se naveče vraćaju iz škole kući, a i drugih mještana, jer je naselje Intergaj jedno od većih.

Ulicu, koja povezuje glavnu saobraćajnicu sa ovim naseljem, javnu rasvjetu je prije dvije godine svečano u rad pustio gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić. 

On je tada naveo da su se za investiciju vrijednu 10.000 KM za koju je sredstva u potpunosti obezbijedio grad odlučili jer veliki broj ljudi živi ili dolazi u naselje Intergaj, a da je među njima i dosta školske djece.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )