FOTO: youtube

Od kako je meksički narko-bos Hoakin “El Čapo” Guzman prošlog leta otisao na izdržavanje doživotne kazne zatvora, njegova kćerka Alehandrina se trudi da održi njegovu slavu modnom linijom, ali je ove nedjelje otišla i korak dalje, kada je predstavila i pivo koje nosi njegovo ime.

Alehandrina Guzman Salazar lansirala je u julu prošle godine modnu kolekciju “El Čapo 701”, aludirajući na mjesto koje mu je Forbs dodijelio na listi najbogatijih ljudi svijeta, a u utorak je na Međunarodnom sajmu mode u Gvadalahari predstavila novi brend piva, “El Čapo Meksiken lager”.

Pivo još nije u prodaji, a kako je rekla portparol kompanije “El Čapo 701”, Adrijana Urijarte, nakon što bude obezbjeđena dozvola meksičkog Instituta za intelektualnu svojinu, koštaće četiri dolara.

Pivo je proizvedeno u pivnici La Čingoneria iz Meksiko Sitija, sadrži četiri odsto alkohola, a pravi se od slada, pirinča i meda, prenosi Dejli mejl.
Na flaši je etiketa u braon, crnoj i bijeloj boji sa slikom Guzmana sa karakterističnim brkovima.

Kolekcija “El Čapo 701” različito je prihvaćena od meksičke publike od kada je lansirana prošlog jula, ali će u Gvadalahari u februaru biti otvorena prva prodavnica odjeće tog brenda.

Zanimljivo je da pojedine odjevne predmete izrađuju zatvorenici u zatvoru Puente grande u okolini tog grada, odakle je El Čapo izveo svoje čuveno prvo bjekstvo iz zatvora, kada se sakrio u kolicima za veš.

 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )