FOTO: null

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić organizovao je prijem za najbolje učenike generacije osnovnih i srednjih škola u školskoj 2015/2016. godini, za učenike koji su osvajali izuzetne nagrade na školskim takmičenjima na nivou Republike Srpske i BiH, odnosno,

Učenicima i nastavnicima uručene su diplome i prigodne nagrade. 

"Dodijelili smo 54 nagrade za učenike, što pokazuje da je sistem obrazovanja u našem gradu na visokom nivou. Nagrađeno je 49 učenika iz osnovnih i šest učenika srednjih škola. Takođe, priznanja je dobilo i 25 nastavnika koji su obučavali djecu za takmičenja", rekao je Mićić na prijemu, čestitajući nagrađenima na postignutim rezultatima. 

Iz gradskog budžeta za nagrade je izdvojeno oko 10.000 KM. 

"Gradska uprava svake godine nagrađuje najbolje učenike i tako im daje podsticaj da nastave da nižu uspjehe i izuzetne rezultate u obrazovanju. Veliki broj djece koja su darovita pokazuje da grad Bijeljina ima veliki potencijal kada je riječ o nauci, te ćemo se truditi da nastavimo tradiciju nagrađivanja učenika, da bismo im dali dodatni podstrek da uče i napreduju", istakao je Mićić. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )