FOTO: null

Grad Bijeljina tradicionalno dodjeljuje plakete i novčano nagrađuje najbolje učenike generacije osnovnih i srednjih škola, kao i učenike koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na takmičenjima iz znanja u Republici Srpskoj, BiH i inostranstvu.

Pored najboljih učenika, plakete i nagrade su dodijeljene i nastavnicima koji su učenike spremali za ova takmičenja, kao i nastavniku koji su u prethodnoj školskoj godini unaprijeđeni u zvanje savjetnika u nastavi.

Za uspjehe u školskoj 2014/15. godini priznanja Grada su dobila 43 učenika i 21. nastavnik. Učenici generacije su nagrađeni sa po 100 konvertibilnih maraka, koliko su dobili i nastavnici u obije kategorije nagrađenih. Učenici koji su se na takmičenjima plasirali od prvog do trećeg mjesta nagrađeni su sa 150, 100, odnosno 50 KM.

Uručujući nagrade i čestitajući najuspješnijim učenicima i nastavnicima, gradonačelnik Mićo Mićić je istakao da su uspjesi učenika i nastavnika najbolji znak da je obrazovanje u Gradu Bijeljina na visokom nivou, kao i da svojim uspjesima učenici i nastavnici na najbolji način predstavljaju svoj Grad u zemlji i okruženju.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )