FOTO: Nezavisne

Ponajbolji svjetski teniser Rafael Nadal koji je u nedjelju sa Španijom izgubio u finalu ATP kupa od Srbije, kritikovao je srpske navijače tvrdeći da su se neprimjereno ponašali prilikom meča u Sidneju.

"Ja sam već bio doživio neke epizode s nekima od tih navijača. To su fanatici... To nisu Australci", rekao je Nadal. Dok je u prvom setu gubio s 2-5 od srpskog tenisera Novaka Đokovića požalio se sucu na dobacivanja iz publike pa ljut sjeo na klupu, prenosi 24sata.hr.

"Neki dolaze na mečeve s više supstanci u tijelu nego bi trebali te ne razumiju baš ovaj sport. Ja volim kada se podržava svog igrača i svoju zemlju, to je lijep dio sporta, no takođe je potrebno poštivati protivničkog igrača", izjavio je Nadal.

Đoković je pobijedio Nadala sa 6-2 i 7-6 čime je izjednačio ukupni rezultat Srbije i Španije na 1-1. Za odlučujući meč parova Španci su napravili promjenu pa su Nadala zamijenili Felicianom Lópezom.

Srbija je pobijedila u tom meču i s ukupnim rezultatom 2-1 osvojila prvo izdanje ATP kupa.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )