FOTO: Glas Srpske / SrpskaInfo

Treći po redu Mitrovdanski vašar održava se danas na prostoru Agrotržog centra “Knez Ivo od Semberije” u Bijeljini, a svi posjetioci moći će da uživaju u brojnim sadržajima među kojima se izdvajaju “Kupusijada” i “Fijakerijada”.

Snage u vještini pripremanju svadbarskog kupusa ove godine odmjeriće 12 ekipa.

- Nemamo neke posebne propozicije za ovo takmičenje osim da se kupus  kuva u zemljanom loncu, a konačnu riječ daće žiri na čelu sa Milijanom Stojanićem i Milunom Tošićem koji je i osnivač “Kupusijade” u Mrčajevcima - rekao je Predrag Mićić, koordinator za sajmove u preduzeću “Grad”, koje organizuje manifestaciju u saradnji sa gradskom Turističkom organizacijom.

Svi posjetioci moći će da pogledaju i izložbu kućnih radinosti i starih zanata, izložbu povrća, voća i cvijeća, sitnih životinja i kućnih ljubimaca.

Na Mitrovdanskom vašaru za svakog ponešto

Organizatori pozivaju sve Semberce da posjete ovu manifestaciju, napominjući da je ulaz besplatan, a programski sadržaji počinju već od devet časova.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )