FOTO: InfoBijeljina

Na graničnim prelazima BiH, juče je uhapšeno pet lica, saopšteno je za portal InfoBijeljine iz GP BiH.

"Službenici JGP Zvornik juče su lišili slobode S.N. (1984.) nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da je za njim Policijska uprava Bijeljina raspisala potragu zbog krivičnog djela „razbojništvo“. Državljanin BiH kontrolisan je pri ulasku u našu zemlju na MGP Šepak i predat službenicima PU Bijeljina", saopšteno je za InfoBijeljina u Gradničnoj policiji.

Istog dana, na MGP Vardište na ulasku u BiH lišen je slobode državljanin Republike Srbije, S.C. (1975.). Utvrđeno je da ga potražuju Osnovni sud u Gradišci i PU Banja Luka zbog krivičnih djela „teška krađa“, nakon čega je predat je službenicima Okružnog centra sudske policije Istočno Sarajevo.

Na MGP Rača pri izlasku iz BiH juče je lišen slobode R.Đ. (1965.) jer ga potražuje Osnovni sud u Gradišci zbog krivičnog djela „prevara“, nakon čega su  službenici JGP Bijeljina bh. državljanina predali su službenicima Sudske policije Bijeljina.

Na prelazu Šamac prilikom ulaska u BiH službenici JGP Orašje lišili su slobode M.F. (1991.). Ustanovljeno je da ga potražuje Osnovni sud Brčko Distrikta BiH zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja. Bh. državljanin predat je službenicima Sudske policije Brčko Distrikta
BiH.

Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo na letu iz Ljubljane pripadnici Granične policije BiH su lišili slobode E.O. (1981.). Provjerama je utvrđeno da bh. državljanina potražuje Opštinski sud u Velikoj Kladuši zbog krivičnog djela „teška krađa“. Predat je službenicima Odjeljenja sudske policije sudova u
Kantonu Sarajevo.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )