FOTO: null

Saobraćaj se na putevima u našoj zemlji odvija bez dužih zastoja i vanrednih ograničenja.

Zbog održavanja Međunarodne auto utrke na brdskim stazama FIA-CEZ danas (15.08.) od 10 do 20 sati i sutra (16.08.) od 08 do 20 sati doći će do obustave saobraćaja na magistralnom putu M-4.2 Cazin-Srbljani. Za vrijeme obustave, vozila će biti preusmjerena na alternativne pravce, saopćeno je iz BiHAMK-a.

Na autoputu A-1 na dionici Kakanj-Visoko, zbog izvođenja radova na košenju trave u razdjelnom pojasu, saobraćaj se preusmjerava u voznu traku. Vozače molimo da voze oprezno, kao i da poštuju privremeno postavljenu signalizaciju.

Na GP Doljani na izlazu iz BiH čeka se oko 1 sat i 30 minuta. Na GP Bosanska Gradiška na ulazu u BiH čeka se oko 1 sat. Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja trenutno nisu duža od 30 minuta. Zbog radova u Hrvatskoj, za saobraćaj teretnih vozila zatvoren je GP Brčko-Gunja.

Apelujemo na vozače da prije polaska na put provjere svu potrebnu dokumentaciju, kao i važnost svih dokumenata neophodnih za prelazak granice.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )