FOTO: InfoBijeljina

„Istegao sam mišić dok sam nosio avio-bombu pošto je teška, pa sam je potom natovario na bicikl“, priča muškarac koji je nakratko ukrao veliku eksplozivnu napravu u Janji kod Bijeljine.

Portalu InfoBijeljina su mještani Janje prepričali kako im je muškarac objasnio svoj nesvakidašnji postupak, „zahvaljujući“ kojem je sinoć vijest o ovom slučaju, nakon što smo je objavili, obišla cijeli region.

„Odnio sam bombu jer ljudi ne mogu da rade posao, ko će čekati nadležne, oni su tek predveče došli na Drinu da deaktiviraju bombu. Ja sam nju odnio i propisno obezbijedio, obložio je sa svih strana“, objašnjavao je muškarac koji je odnio bombu.

Tvrdi da bomba nije imala osigurač naprijed i da nije mogla eksplodirati.

„Razumiješ li ti šta je mina. Ne može pući, udarao čovjek bagerom kad je pronađena, valjao je ovdje kašikom kao da je panj“, dodao je ovaj muškarac mještanima, a oni to prepričali portalu InfoBijeljina

Na njihovo pitanje kako je uzeo bombu, kaže da ju je stavio pod ruku i kroz smijeh dodaje da je istegao mišić dok ju je nosio, jer je teška. 

„Nakon toga sam je zavezao na bicikl i odvezao je na Drinu i propisno odložio“, navodi na kraju muškarac koji je sinoć, nakon što je InfoBijeljina objavila priču o ovoj nesvakidašnjoj krađi, na društvenim mrežama postao najpopularniji deminer-amater.

POVEZANA VIJEST:

VJEROVALI ILI NE: U Bijeljini ukradena bomba dok se čekao deminerski tim da je uništi /FOTO/

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )