FOTO: null

Šef Misije OEBS-a u BiH Džonatan Mur i načelnik opštine Zvornik Zoran Stevanović saglasni su da, nakon terorističkog napada na Policijsku stanicu Zvornik, svi stanovnici ove opštine treba da rade zajedno i da grade zajedničku budućnost.

Mur je, nakon današnjeg razgovora sa Stevanovićem, istakao da potpuno dijeli mišljenje sa načelnikom da život u Zvorniku ide dalje, uprkos problemu koji ga je zadesio.

Mur je rekao da OEBS prati situaciju u Zvorniku iz terenske kancelarije u Tuzli.

On je izrazio zadovoljstvo što se produžava uspješna saradnja sa Zvornikom, koji ima važnu ulogu kao uticajna opština u BiH.

Stevanović je zahvalio Muru za posjetu i naglasio da je OEBS već godinama partner opštine Zvornik.

"OEBS je naš partner godinama na raznim projektima koji su doprinijeli da Zvornik i Zvorničani u pozitivnom smislu promijene svoju svijest", rekao je Stevanović.

On je istakao da će biti nastavljena saradnja sa OEBS-om, jer ovom društvu treba dijaloga i razgovora na svim nivoima, što je put kojim ovo društvo treba da ide, saopšteno je iz lokalne samouprave.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )