FOTO: null

Danom dječije radosti, koji Socijalistička partija /SP/ organizuje već godinama, ova stranka želi da skrene pažnju sa političkih tema, te da ovaj dan bude posvećen samo djeci, rekao je predsjednik Aktiva mladih SP Bijeljina Igor Cvijanović.

Mladi socijalisti gradskog odbora ove partije u Bijeljini izmamili su danas brojne osmijehe na licima mališana sa kojima se danas druže u gradskom parku.

Prema riječima Cvijanovića, socijalisti ovo druženje tradicionalno organizuju oko Malog Vaskrsa i namlađima poklanjaju posebnu pažnju.

"Posebno smo ponosni da smo danas izmamili mnogo osmijeha i osjetili dječiju radost kod ovih mališana koji su u velikom broju danas sa nama, druže se, igraju i učestvuju i u nagradnim igricama organizovanim za njih", rekao je Cvijanović.

Mladi socijalisti organizovali su niz aktivnosti u kojima su se okupljeni mališani takmičili, a kao nagrade dobijeli su balone, čokoladice, čokoladna jaja i druge slatkiše.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )