FOTO: null

Mladi Gradskog odbora Srpske demokratske stranke Bijeljina, uz podršku mjesnih odbora MSDS su se uključili u akciju prikupljanja pomoći za našeg sugrađanina Blagu Gospavića iz Glogovca kojem je potreban novac za hitnu operaciju.

Pored prikupljanja novčane pomoći, u okviru ove akcije, sinoć je organizovana humanitarna projekcija filma "Kazablanka" u Centru za kulturu.

Akcija Mladih SDS će biti nastavljena i u narednim danima, a, s obzirom na to da Blago hitno mora na operaciju, predsjednik omladine SDS Bijeljina Vladimir Vlado LJubojević je porodici Gospavić danas uručio do sada prikupljenu pomoć, u čemu su, pored GO MSDS Bijeljina, učestvovali i mjesni odbori Mladih SDS. U prikupljanje pomoći su se uključili prijatelji i simpatizeri Srpske demokratske stranke Bijeljina koji su novac uplatili direktno na račun porodice Gospavić, tako da je ukupno prikupljeno 2.930 KM.

Kako bi pomogli ne samo Blagi, već i cijeloj porodici Gospavić, omladina SDS Bijeljina poziva sve ljude dobre volje da se odazovu na poziv za pomoć Blagi Gospaviću i tako učine dobro i humano djelo.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )