FOTO: null

Mladi bijeljinskog Gradskog odbora PDP-a juče su povodom Svjetskog dana zdravlja organizovali akciju besplatnog mjerenja krvnog pritiska i šećera u krvi.

"Ovom akciom želimo da damo svoj doprinos i omogućimo našim građanima besplatan pregled krvnog pritiska i šećera u krvi. Naš narod kaže da zdrav covjek ima hiljadu želja, a bolestan samo jednu - da ozdravi. Zbog loše situacije u društvu, brzog načina života, građani imaju malo vremena da posjećuju doktore. Zato su ovakve akcije dobro došle i ne čudi ovoliki broj ljudi oko našeg štanda, koji žele da provjere u kakvom stanju se nalazi njihov organizam",  rekao je predsjednik Gradskog odbora PDP-a Danijel Perić

O zdravlju trebamo voditi računa dok smo zdravi i redovno se pregledati. Visok krvni pritisak i visoke vrijednosti šećera opterećuju srce i sve su veći problemi sa kojima se građani susreću. 

Najvažnije je baviti se fizičkom aktivnošću, hraniti se zdravo i pravovremeno se javljati ljekaru.

U narednom periodu mladi PDP-a GO BN će organizovati po 5. put akciju dobrovoljnog davanja krvi. Zdravlje je najveće bogastvo!

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )