FOTO: InfoBijeljina.com

Načelnik opštine Lopare Rado Savić ispratio je večeras mlade fudbalere iz Priboja, kod Lopara, na Međunarodni turnir u Salcburg na kojem će učestvovati sa još 22 ekipe.

Savić je fudbalerima podijelio sportsku opremu, koju je obezbijedila opština, te im poželio srećan put i lijep provod na turniru. 

"Drago mi je jer će mladi fudbaleri da predstavljaju našu opštinu, ali i Republiku Srpsku. Želim im da sve protekne u sportskom duhu, da se dobor provedu, pa da se sa lijepim utiscima vrate u Priboj", rekao je Savić. 

On je zahvalio svima koji su pomogli da fudbaleri otputuju na turnir. 

"Uspiješni privrednik u NJemačkoj Miroslav Kojadinović donirao je djeci dresove i šorceve, na čemu smo mu zahvalni, kao i našim zemljacima Zlatku i Goranu Stojanoviću iz Salcburga koji su omogućili da djeca učestvuju na turniru", istakao je Savić. 

Predsjednik Fudbalskog kluba "Priboj" Goran Tasovac rekao je da će fudbaleri na turniru učestvovati sa dvije ekipe koje će činiti igrači 2008. i 2009. godišta. 

"Na turniru u Salcburgu učestvovaće 22 ekipe iz 16 evropskih zemalja, a mi predstvljamo opštinu Lopare i Republiku Srpsku. Drago mi je da će djeca učestvovati na tako kvalitetnom turniru, što će ostaviti snažan utisak na njih", naveo je Tasovac. 

On je dodao je ovo prvi put da fudbaleri "Priboja" igraju na međunarodnim utakmicama. 

Tasovac je zahvalio lokalnoj vlasti, koja je donirala opremu, kao i ljudima iz dijaspore na čiji je poziv obezbijeđeno učešće na turniru. 

U znak zahvalnosti Tasovac je Saviću poklonio zastavice sa grbom kluba iz Priboja. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )