FOTO: pixabay

Svi znaju kakvo 'ludilo' može žene uhvatiti kad im se bliži dan vjenčanja (nemaju Amerikanci uzalud i naziv 'bridezilla'), ali jedna mlada u svom "ludilu" otišla i korak dalje pa je zaprijetila prijateljima da "za nju više ne postoje" ako zbog straha od virusa korona propuste njeno vjenčanje.

U svom postu na Facebooku, koji je podijeljen na forumu Reddita o vjenčanjima, ova Amerikanka je naglasila kako "neće dopustiti da joj paranoja zbog virusa korona upropasti njen veliki dan".

"Udajem se za 37 dana, a provela sam 15 mjeseci planirajući vjenčanje", piše ogorčena mladenka i nastavlja:

"Potrošila sam hiljade dolara. Vježbala sam, planirala budžet, izbjegavala svađe u porodici, personalizovala poklone, odgovarala na milion e-mailova i popila mnogo vina u kadi. Zbog svega toga želim podsjetiti svoje goste da, ako ne dođu na moje vjenčanje, za mene su mrtvi."

Ni tu ova 'bridezilla' ne staje, pa nastavlja o svom "mukotrpnom poslu" organizacije vjenčanja, pa osjeća da je opravdano da svoje goste podsjeti kako je "nije briga za virus i njihove strahove".

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )