FOTO: null

Predsjednik Gradskog odbora Srpske radikalne stranke Bijeljina Milenko Mitrović odbacuje kao lažne tvrdnje iznesene u saopštenju Gradske uprave da se on nije zalagao za prijem pripravnika, te podsjeća da je samo prije mjesec dana javno pozvao gradonačelni

„Riječ je o čistoj kleveti. Ja sam 14. juna, izrevoltiran odlukom gradonačelnika da primi pet novih savjetnika, čije su plate oko 2.500 KM, pozvao ga i putem medija apelovao da se novac racionalnije troši“, navodi Mitrović.

On ističe da je tom prilikom izjavio da se nada da će gradonačelnik imati dovoljno sluha da interese mladih i budućnosti grada stavi ispred sopstvene računice, te da je i u drugim, raznim situacijama isticao da kasne stipendije.

"Radnici gradskih javnih ustanova nemaju plata, studentima kasne stipendije, a Mićo ozvaničio početak gradnje mrtvačnice na groblju. Naravno uz foto - reportere i koalicione partnere", samo je jedna od stvari na koje sam skretao pažnju javnosti, ističe Mitrović.

On je pozvao čelnike Gradske uprave da prestanu sa klevetama i neistinama, te da pokušaju bar da konkurs za pripravnike sprovedu valjano – bez stranačkog upliva, prijema po rođačkoj liniji, što je do sada uglavnom bila praksa.

  • Informativna služba SRS Bijeljina


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )