FOTO: Nezavisne

Priveden vozač koji je u Ljeljenči u utorak kod Bijeljine usmrtio pešaka. Lj. Lj. (50) posle udarca se nije uopšte zaustavio

Vozač iz Bijeljine uhapšen je zbog sumnje da je automobilom "kedi" usmrtio pješaka Bojana Kostića (26), da bi nakon toga pobjegao s mjesta nesreće.

U Policijskoj upravi Bijeljina saznajemo da se tragedija dogodila u utorak uveče u mjestu Ljeljenča na magistralnom putu Bijeljina - Brčko. Međutim, tijelo mladića pronađeno je tek u srijedu ujutro, a nedugo nakon toga vozač je priveden zbog sumnje da ga je udario "kedijem". Tokom saslušanja u policiji on je tvrdio da je mislio da je udario u životinju, te da se zbog toga nije zaustavio na mjestu nesreće.

- Vozač je ispitan u policiji i tokom saslušanja je potvrdio da je kobnu noć "kedijem" prošao tim putem, te da je u jednom trenutku osjetio udar. Međutim, nastavio je da vozi jer je mislio da je udario u životinju i, kako tvrdi, nije bio svjestan da je udario u pješaka - rekao je izvor blizak istrazi.

Tijelo nastradalog Kostića pronađeno je oko sedam časova, ali njegov identitet u prvi mah nije bio poznat.

- Tijelo je otkriveno u dubokoj travi pored puta. Tokom uviđaja u odjeći pokojnika nije pronađena lična karta ili bilo koji drugi dokument pomoću kog bi ga identifikovali. Takođe, nismo imali ni prijavljenih nestanaka - navodi sagovornik iz policije.

On pojašnjava da su policajci u džepovima nesrećnog mladića pronašli mobilni telefon, pa su pozivali brojeve iz njegovog imenika i na taj način su utvrdili o kome je riječ. Kada je potvrđen identitet, istraga je nastavljena da bi se utvrdilo kako je mladić stradao.

- Po sebi je imao povrede koje su izgledale kao da ga je udario automobil. Daljim operativnim radom došli smo do saznanja da bi se moglo raditi o "kediju", kojim je upravljao Lj. Lj. - navode u policiji.

Mještani Ljeljenče kažu da je Kostić poginuo na svega 500 metara od svoje kuće. Međutim, niko od njih ne zna šta se tačno dogodilo i samo su čuli da se mladić kobne noći pješke vraćao kući iz grada.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )