FOTO: null

U Gradskoj upravi Bijeljine danas je izvršena primopredaja dužnosti između razriješenog načelnika za finansije Milorada Sofrenića iz SDS-a i vršioca dužnosti na ovoj poziciji Vase Arsenovića iz SNSD-a.

Sofrenić je smijenjen na sjednici Skupštine grada 11. maja na kojoj je SDS izgubio skupštinsku većinu u Bijeljini, koju sada čini 16 odbornika SNSD, SRS, DNS, SP i Pokreta "Uspješna Srpska". 

Nakon mirne primopredaje dužnosti, Arsenović je najavio da će odgovorno izvšiti reviziju finansijskog poslovanja i istakao da će raditi u najboljem interesu svih građana Bijeljine. 

Arsenović je doktor ekonomskih nauka i dekan Ekonomskog fakulteta Nezavisnog univerziteta Banjaluka. 

Sofrenić je bio gradski načelnik za finansije proteklih gotovo 17 godina, a nakon smjene postavljen je na mjesto savjetnika gradonačenika za finansije. 

On je rekao da je primopredaja dužnosti izvršena demokratski i stručno, te ocijenio da je Odjeljenje za finansije transparentan segment rada Gradske uprave i jedno od najbolje uređenih odjeljenja u gradskoj administraciji. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )