FOTO: Srpska Info

Legenda MMA sporta Mirko Filipović poznatiji kao Kro kap prisjetio se najtežeg trenutka svog života kada je doživio moždani udar zbog čega je neplanirano morao da prekine svoju karijeru u oktagonu.

On se u objavi na Instagramu prisjetio tog momenta, ali i ispričao tužnu priču kako je upravo u tom trenutku ostao bez svog prijatelja, kućnog ljubimca Maksa, piše Espreso.

– Na današnji dan prije tačno godinu dana imao sam moždani udar! Hvala Bogu, uspio sam se uspješno da se oporavim i vratim svakodnevnom životu i treninzima bez posljedica koje su česte poslije moždanog udara – počeo je ispovijest Filipović.

Tih dana je usled onoga što se njemu dogodilo preminuo i njegov pas Maks, koji je od tuge zbog gazde uginuo.

– Psića na slici, mog Maksa, nikada zaboraviti neću. Ovaj dan ću pamtiti dok sam živ, kao i rođendan, a isto tako i mog Maksića! Mene odvezli u bolnicu, a mom Maksu srce stalo! Supruga mi je to rekla tek nakon nekoliko dana provedenih u bolnici. Bojala se moje reakcije kad čujem da ga više nema! Možda i bolje tako jer nema te sile ni posljedice koje bi me spriječile da ga odem još jednom vidjeti prije nego ga pokopaju.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )