FOTO: null

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Stevo Mirjanić razgovaraće danas u Bijeljini sa rukovodstvom Javne ustanove "Vode Republike Srpske" i prisustvovati otvaranju četvrtog međunarodnog simpozijuma i 20. naučno-stručnog savjeto

Sastanak sa rukovodstvom "Voda Republike Srpske" o pitanju radova u oblasti hidromeliorativnih sistema počeće u 11.00 časova, a svečano otvaranje naučnog skupa je u 14.00 časova u etno-selu "Stanišići", najavljeno je iz resornog ministarstva. 

Simpozijum će okupiti stručnjake iz 20 zemalja koji će izložiti 150 radova, a istovremeno će biti održano i Dvadeseto naučno-stručno savjetovanje agronoma Republike Srpske. 

U organizaciji Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Banjaluci, u okviru savjetovanja će biti organizovan i niz popratnih manifestacija kao što su skupština Komore inženjera poljoprivrede Republike Srpske, dan za poljoprivredne proizvođače i mini sajam. 

Konferencija za novinare povodom Međunarodnog simpozijuma planirana je za 14.45 časova u sali "Moskva".

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )