FOTO: null

Ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač operisan je na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) u Beogradu.

Kako saznaje "EuroBlic", Lukač je na VMA primljen prije nekoliko dana, a iz MUP RS objašnjavaju da nema razloga za zabrinutost.

"Zdravstveno stanje ministra Dragana Lukača je odlično. Trenutno se nalazi na VMA, gdje je obavio redovne zdravstvene preglede i u narednim danima bi trebalo da se vrati na posao", rekao je Milan Salamadija, portparol MUP RS, a prenosi Mondo. On je demantovao informacije da je ministar Lukač u Beograd otišao helikopterom.

Lošije zdravstveno stanje ministra može se povezati i sa činjenicom da je Lukač bio aktivan učesnik rata u BiH, u kojem je ranjen više puta. Na VMA juče nisu željeli da komentarišu zdravstveno stanje ministra Lukača.

Ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač nedavno je ocijenjen kao jedan od najaktivnijih ministara u Vladi RS. Na funkciji ministra je od decembra prošle godine.

U kratkom periodu smijenio je sve načelnike centara javnih bezbjednosti u RS i komandanta Specijalne policije MUP RS. Rezultati se već pokazuju, jer je u Srpskoj smanjena stopa kriminaliteta.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )