FOTO: null

Trener Partizana Savo Milošević istakao je posle poraza od Mančester Junajteda 1:0 u trećem kolu Lige Evrope da je zadovoljan kako igrom svoje ekipe, tako i civilizovanim ponašanjem navijača.

„Čestitke Mančesteru na pobjedi i možda još veće čestitke mojim momcima na svemu što su uradili. Nije lako biti jednak ili čak bolji od ovakve ekipe. Vidjeli ste da su to neke druge brzine. Mi od ovoga u ovom trenutku ne možemo bolje. Čestitam i navijačima, stvorili su sjajan ambijent i pokazali smo svima da možemo da budemo civilizovani i da možemo da organizujemo ovakav meč na pravi način“, istakao je Milošević i dodao:

„Neću komentarisati suđenje. To nije moj posao. Što se tiče drugog poluvremena, dali smo svoj maksimum. Uspjevali smo da sa loptom u nogama uđemo u šesnaesterac, a to je ono po čemu se mjeri moderni fudbal. Uspjeli smo da se izmjerimo sa jakim rivalom, da stvorimo nekoliko jako dobrih šansi i to je nešto čime mogu da budem zadovoljan“.

Savo vjeruje da je Junajted mogao da dâ gol sem penala.

„Ima MU mnogo dobrih igrača, ali mi smo uspjeli da ih neutrališemo i to je zasluga igrača odbrane. Što se tiče gostovanja na ‚Old Trafordu‘, igraćemo kao danas, da nakon meča nemamo za čime da žalimo“.

Upitan koliko uznemirava neefikasnost u završnici napada, a koliko stanje na tabeli, 46-godišnjak je rekao:

„Jasno je da imamo problem u realizaciji. Govorio sam to i ranije jer smo limitirani na tim pozicijama. A kada igrate u ovakvim brzinama, pada i koncentracija. To će se, znam iz iskustva, promijeniti, ali svakako moramo da radimo na tome. Ovakva igra mislim da je dovoljna da kroz tri naredne utakmice izborimo prolaz dalje. Najvažnije je da sve zavisi od nas. Ako zadržimo ovaj nivo igre i u naredne tri utakmice, mislim da će sve biti u redu“.

On je prezadovoljan ovacijama navijača na kraju meča.

„To se u Srbiji ne dešava često. To govori o kvalitetu naše igre i u ovom i u nekim drugim mečevima i pokazuje da smo na pravom putu i pored padova forme i nekih poraza. Od ovacija posle poraza teško da može više da se traži“.

Asano i pored samo jedog gola ima veliku minutažu i povjerenje odgovornih u Humskoj.

„Još uvijek čekamo na njega. Ali, njegova igra je dobra i večeras je bio jedan od najboljih. Jednom kada počne da pogađa, uz svoju brzinu i igru svi će vidjeti pravog Asana, kojeg vidimo i ja i stručni stab i igrači“.

Solšer je rekao da je Brendon Vilijams bio najbolji na terenu. Na pitanje ko je za njega bio najbolji, Milošević je odgovorio:

„Mislim da je on imao mali broj igrača da bira. Ja ako izaberem jednog, ogriješiću se o deset ostalih“, zaključio je trener ‚crno-bijelih‘ uz komentar da je Sumina izmjena bila taktičkog karaktera, kako bi se dobila „svježa krv“.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )