FOTO: null

Peti dan kvalifikacija velikog takmičenja u brzom kucanju SMS-ova pod nazivom ,,Vrući prsti,, održan je u petak, 15. maja Bijeljini, a nakon Semberije, ekipa takmičenja u brzom kucanju SMS-ova "Vrući prsti", zaputila se i u Hercegovinu, preciznije u Mosta

Takmičarki Milici Pustivuk iz Bijeljine, takmičarski broj 13 ipak donio sreću, jer je upravo ona osvojila titulu najbržeg kucača SMS-ova u Bijeljini.

Mostar je bio šesti bh. grad u kojem je održano takmičenje "Vrući prsti", a najbolja je bila Andrea Čarapina, a samo dan kasnije, "Vrući prsti" su posjetili Trebinje, gde je pobjedu odnijela Tamara Samardžić.

Ove tri takmičarke će se pridružiti finalistima iz ostalih gradova, preciznije, pobjednicima pretkvalifikacija iz Tuzle, Brčkog, Sarajeva i Doboja, a zatim će se međusobno boriti za vrijedne nagrade na velikom finalnom takmičenju, koje će 23. maja biti održano u Banjaluci.

Njima će pridružiti i finalista iz Banjaluke, čije će ime biti poznato večeras, jer se osmi i posljednji krug pretkvalifikacija takmičenja "Vrući prsti" održava danas u 18 časova na banjalučkom Trgu Krajine.

Kada je u pitanju veliko finalno takmičenje u Banjaluci, najbrže i najspretnije kucače kompanija LG će nagraditi vrhunskim smartfonima.

Tako će najbrži takmičar osvojiti pametni telefon LG G3 S, drugoplasirani LG L80, a za treće mjesto nagrada će biti telefon LG L40.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )