FOTO: null

Igor Mihajlović ostaje na klupi Radnika. Mladi trener koji je prošle sezone ostvario odličan rezultat sa plavo-bijelima produžio je ugovor sa Radnikom i naredne godine biće na čelu stručnog štaba tima iz Bijeljine.

Mihajlović je prethodne sezone predvodio ekipu do osvajanja treće klupske titule prvaka Republike Srpske, a treba istaći da je zbog dobrih rezultata ove sezone zaslužio i poziv u mladu reprezentaciju BiH kao pomoćni trener.

Mihajlović je izložio svoje uslove i plan za sljedeću sezonu, što se poklopilo sa ambicijama kluba i dogovor je vrlo brzo postignut. Mihajlović je dostavio i spisak eventualnih pojačanja za sljedeću sezonu sa kojima će se razgovarati u narednom periodu, dok je načelno određen i dan početka priprema za takmičarsku sezonu 2015/16, a to je 24.08.2015.

- "Veliko mi je zadovoljstvo što ću nastaviti da radim u Radniku. To je moj klub u kome sam igrao i sada stasavam kao trener. Želje rukovodstva kluba i moje ambicije su se poklopile tako da smo brzo dogovorili saradnju za sljedeću godinu. Prošle sezone smo ostvarili odlične rezultate i sada će biti veliki izazov za sve nas da pokušamo da to ponovimo. Nadam se da ćemo u tome uspjeti" –  kratko je prokomentarisao Mihajlović.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )