FOTO: null

Skupština grada Bijeljina imenovala je danas Miću Todorovića iz PDP-a za potpredsjednika Skupštine. Todorović je imenovan, nakon što je dužnosti razriješen dosadašnji potpredsjednik Slaviša Marković koji je na prethodnim izborima osvijio mandat poslanika

"Dužnosti su na prethodnim sjednicama razriješeni i odbornici iz SNSD-a Milica Lovrić i Siniša Maksimović, a danas i Milan Dakić iz DNS-a, jer odlaze za poslanike u Narodnoj skupštini Srpske", rekao je predsjednik gradskog parlamenta Dragan Đurđević.

Đurđević kaže da se očekuje da će u narednom periodu odbornik SDA Samir Baćevac ići u Vijeće naroda Republike Srpske. Mandate u parlamentu BiH osvojili su dosadašnji gradski odbornici iz Bijeljine Nenad Lalić iz SDS i Jovan Vukovljak iz DNS, koji su razriješeni dosadašnje funkcije u lokalnom parlamentu. Na mjesto razriješenih odbornika iz PDP-a dolazi Cvijetin Vilotić, iz SDS-a Anka Todorović, a iz SDA Jusuf Trbić.

Upražnjena odbornička mjesta popuniće i dva odbornika iz DNS-a."Očekujemo da u narednih 10-ak dana dobijemo zamjenske mandate", rekao je Đurđević.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )