FOTO: null

Bijeljinski radikali smatraju da je neprihvatljivo da gradonačelnik Mićo Mićić troši novac na veliki broj savjetnika koje je u posljednje vrijeme zaposlio po partijskoj liniji, te ističu da je neophodno ta sredstva preusmjeriti za zapošljavanje pripravnik

"Potpuno je suludo da za samo nekoliko dana Mićić zaposli pet novih savjetnika, čije plate nisu ispod 2.500 KM. Sve su to lica koja su zaposlena po partijskoj liniji, bliski saradnici gospodina Mićića, za čiji angažman ne postoji stvarna potreba", ističe se u saopštenju Gradskog odbora Srpske radikalne stranke /SRS/ Bijeljina. 

Radikali navode da Mićić sada ima sedam savjetnika, koliko, kažu, nema ni predsjednik države, a taj se novac može iskoristi mnogo efikasnije - da se omogući mladim, obrazovanim ljudima da odrade pripravnički staž. 

"Mnogo je korisnije da se taj novac iskoristi za mlade ljude, koji su budućnost našeg grada i zemlje. Bijeljina je studentski grad, veliki broj mladih studirao je i u Srbiji, i njima bi takav vid podrške mnogo značio", ističu bijeljinski radikali. 

U Gradskom odboru SRS-a smatraju da je neophodno da se više pažnje posveti pitanju mladih, jer relativno mali broj njih uspijeva da se zaposli bez pripravničkog i nekog vida radnog iskustva. 

Radikali se nadaju da će gradonačenik Bijeljine imati dovoljno sluha da interese mladih stavi ispred sopstvene "računice", te da će na taj način uraditi korisnu stvar za omladinu Bijeljine. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )