FOTO: null

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić izjavio je danas da Gradska uprava, bez obzira na smjene, radi normalno i u punom kapacitetu.

"Nema nikakih problema da ispoštujemo odluke Skupštine grada i da ti ljudi dođu da rade", rekao je Mićić na redovnoj konferenciji za novinare u Gradskoj upravi. 

Nakon jučerašnje smjene još četiri načelnika odjeljenja, on je najavio da neće biti problema i da će primopredaje biti obavljene kada novoimenovani načelnici dođu sa rješenjima, kao što je došao i novi načelnik Odjeljenja za finansije. 

Mićić je rekao da će novi načelnici odjeljenja u gradskoj administraciji imati onoliko ovlaštenja koliko on procijeni, jer je isključivo gradonačelnik nadležan za funkcionisanje gradske uprave, prema Zakonu o lokalnoj samoupravi. 

Na današnjoj konferenciji za novinare on je predstavio aktivnosti u odjeljenjima za društvene djelatnosti, boračko-invalidsku zaštitu i stambeno-komunalne poslove, čiji su načelnici juče smijenjeni u Skupštini grada. 

Mićić i SDS su u maju izgubili skupštinsku većinu u Bijeljini i 15 odbornika iz stranaka Saveza za promjene, kao ni odbornik SDA, od tada ne učestvuju u skupštinskom radu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )