FOTO: null

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić i odbornici Srpske demokratske stranke /SDS/ neće učestvovati u radu Skupštine grada sve dok pitanje, kako kaže, nelegalnih smjena ne bude riješeno sudskim putem.

Mićić je na današnjoj konferenciji za novinare istakao da on i odbornici SDS-a poštuju aktuelnu skupštinsku većinu jer ima 16 odbornika. 

On je mišljenja da cilj nove skupštinske većine nije funkcionisanje Skupštine nego, kako kaže, "čišćenje" neistomišljenika. 

Mićić je rekao da, kada je riječ o novoizabranim načelnicima odjeljenja, u skladu sa zakonom i svojim ličnim ovlaštenjima, poštuje sve nove čelnike. 

"Načelnik Odjeljenja za finansije dobio je rješenje odmah počne da radi, a dobio je i kancelariju. Svako jutro potpisuje prihode, zajedno smo pripremali rebalans budžeta i sve normalno funkcioniše", rekao je Mićić. 

On je napomenuo da je Skupština izabrala i četiri načelnika, od kojih, kako kaže, sa dvojicom smatra da može da ima dobru saradnju. 

"Veoma dobro smo prihvatili novog načelnika za finansije, ali isto tako i novog načelnika za boračko-invalidsku zaštitu i načelnika za društvene djelatnosti jer su veoma kvalitetni ljudi, te ću im i dati neka ovlaštenja. Novi načelnik Odjeljenja za poljoprivredu i privredu i načelnik za stambeno-komunalna pitanja već su me jednom izdali i zato bi trebalo posebno razmisliti koja ovlaštenja mogu da dobiju", naveo je Mićić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )