FOTO: InfoBijeljina

Rad na razvoju Bijeljine i Semberije te dobrobit građana bili su i ostali ključni ciljevi moje političke karijere. To se nije promijenilo ni sada, a otvoren sam za saradnju sa svima koji dijele tu viziju.

Izjavio je to lider Srpske demokratske stranke Semberije (SDSS) i gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, koji će i na ovogodišnjim lokalnim izborima juriti novi mandat na čelu tog grada kao zajednički kandidat te stranke i SNSD-a.

- Radiću kao i prije. Moj prvi i jedini cilj uvijek je bio dobrobit građana Bijeljine i razvoj grada. Radićemo sa širokom koalicijom. Otvoren sam za saradnju sa svima koji hoće da rade za Semberiju, za njene građane, dobrobit i razvoj Bijeljine, za planirane projekte, jedinstvo na nivou Republike - rekao je Mićić.

Na sastanku sa rukovodstvom SNSD-a, kada je potpisan sporazum o saradnji, dogovoreno je da će Mićić biti kandidat sa mandatom na dvije godine, te da će nakom dvije godine, na opšim izborima biti kandidat za neku drugu poziciju. Mićić ističe da je jasno dobio podršku Milorada Dodika, te da će u toj varijanti mjesto gradonačelnika ići nekome iz SNSD-a.

"Sada nam je prioritet da uradimo dobre stvari na lokalnom nivou, realizujemo što smo zacrtali i šta smo se dogovorili, te radimo na očuvanju vitalnih interesa Srpske i građana." rekao je Mićić.

Aktuelni gradonačelnik Bijeljine izjavio je da će sa svojom bivšom strankom sarađivati ukoliko oni budu htjeli, te da je uvjeren da će funkcioneri SDS-a shvatiti da je u pravu kada bude ponovo dobio podršku građana.

Otkrio  je da je u planu realizacija mnogobrojnih projekata. "Jedan do njih je budući autoput koji ide preko teritorije grada i pravi vezu sa Srbijom. Nastavljamo i sa projektima zaštite od poplava, uređenjem kanala Dašnica, a u planu je izgradnja nove sportske dvorane i mnogi drugi. Bitna nam je podrška i pomoć u vezi sa realizacijom kredita za vodovod i kanalizaciju, čime bismo mogli da smanjimo cijenu vode za 30 odsto." rekao je Mićić.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )