FOTO: InfoBijeljina.com

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić ponovo je poništio postupak javne nabavke koji se odnosio na izgradnju fiskulturne sale u sklopu Osnovne škole “Jovan Dučić” u Patkovači.

U obrazloženju odluke o poništenju postupka navodi se da je nakon razmatranja ponude ustanovljeno da jedini ponuđač DOO "Buk promet" Bijeljina nije ispunio uslove predviđene tenderskom dokumentacijom. Između ostalog i zato što ponuda prevazilazi planirana sredstva i znatno je veća od planiranih.

“Odlukom o ponovnom raspisivanju postupka javne nabavke od 17.09 2019. godine gdje je predviđeni maksimalni iznos sredstava za realizaciju predmetne nabavke i iznosi 660.006,42 KM /bez PDV-a/ odnosno 772.207,50 KM /sa PDV-om/, DOO "Buk promet" je ponudio ukupnu cijenu za navedene radove  852.004,99 KM /bez PDV-a/, odnosno 996.845, 84 KM /sa PDV-om/. Razlika između  ponuđene i predviđene cijene iznosi 191.998,57 KM /bez PDV-a/, odnosno 224.638,34 KM /sa PDV-om/”, navedeno je u odluci.

Резултат слика за mico micic infobijeljina

Donaciju od 500.000 KM za izgradnju fiskuturne sale u područnoj školi u Patkovači donirala je Srbija.

Sredstva su još od aprila prošle godine na raspolaganja ali od izgradnje i dalje nema ništa. Gradonačelnik Mićić ranije je isticao da je glavni razlog što radovi nisu počeli ambiciozni projektni nacrt rukovodstva škole, a direktor te ustanove da Gradska uprava raspolaže tim sredstvima i da su joj povjerene sve radnje oko izgradnje, tako da škola nema nikakv uticaj na tu izgradnju.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )