FOTO: InfoBijeljina

BIJELJINA - Kandidat SDS Semberija za gradonačelnika Bijeljine Mićo Mićić izjavio je da očekuje veoma dobro izborni rezultat.

"Mi smo kampanju završili na korektan način, vodili smo sve vrijeme pozitivnu kampanju, pokušavali smo da kažemo ljudima kako ćemo raditi dalje, a ovaj koncept zajedničkih snaga i dogovora podrazumijeva na prvom mjestu interes građana Bijeljine, sigurno je da će biti uspješan i da će pobijediti", rekao je Mićić prije glasanja.

On je izrazio je zadovoljstvo što izborni proces protiče u najboljem redu, kao i zbog činjenice da je predizborna kampanja bila fer i korektna, bez neželjenih događaja.

"I današnji dan je počeo tako, bez problema, što me čini srećnim, kao i sve ljude koji rade u Gradskoj upravi i koji su pripremali izborni proces", rekao je Mićić.

On je napomenuo da novoosnovanu stranku SDS Semberija, koja želi da se bavi isključivo interesima građana i onim što je bitno za Bijeljinu i Semberiju, "čine stari ljudi sa novim idejama, ali i mladi koji poštuju sve dosad urađeno".

"Želim da i večeras, nakon proglašenja pobjednika sve bude dobro i korektno i neka pobijedi onaj kome građani daju povjerenje, a mi ćemo u skladu sa tim nastaviti da živimo i radimo", poručio je Mićić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )