FOTO: null

Kandidat Saveza za promjene za gradonačelnika Bijeljine Mićo Mićić najavio je nastavak izgradnje infrastrukture u bijeljinskim mjesnim zajednicama, prije svega sistema za zaštitu od poplava.

Mićić je na predizbornim skupovima u selima Kacevac, Ruhotina i Golo Brdo istakao da će se raditi i na širenju vodovodne mreže u južnom dijelu Semberije, završetak modernizacije puteva, ali i izgradnju studentskog centra na prostoru današnje kasarne. 

On je naglasio da je lokalna uprava uložila ogromne napore da unaprijedi infrastrukturu u ovim i drugim mjesnim zajednicama da bi podržala ostanak mještana u seoskom području. 

"U razvoj infrastrukture u gradu Bijeljina za deset godina lokalna uprava i građani uložili su više od 400 miliona KM. Izgrađeno je ili modernizovano ulica i puteva u dužini većoj od 600 kilometara", rekao je sinoć Mićić okupljenim mještanima. 

Nosilac kandidatske liste za odbornike u Skupštini grada Jovan Gajić rekao je da kandidati suparničke strane od maja ne poštuju zakon, Statut i sudske odluke zbog čega su u gradskom budžetu izazvali direktnu štetu od nekoliko stotina hiljada KM. 

"Indirektna šteta je još i veća, imajući u vidu njihovo sabotiranje privrednog razvoja. Nova skupštinnska većina misli samo o svom interesu, a napustili su SDS tek kad više nisu mogli da imaju još više koristi od njega", podsjetio je Gajić. 

Kandidat za odbornika Tomica Stojanović rekao je da gradska uprava pokušava da unaprijedi život u seoskom i gradskom području, a da za to vrijeme njihovi politički protivnici pokušavaju da uz pomoć trikova osvoje vlast. 

"Nisu svjesni da je SDS na čelu saveza sa narodom i da, kao takav, ne može biti poražen", poručio je Stojanović. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )