FOTO: InfoBijeljina.com

Na svečanosti povodom obilježavanja Dana grada Bijeljina, na kojoj su večeras uručena gradska priznanja zaslužnima za razvoj grada, gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić je govoreći o razvoju odnosno projektima urađenim u prethodnom i onima koji su planirani u narednom periodu najavio svoj odlazak u penziju.

Gradonačelnik je obraćajući se prisutnima u velikoj sali bijeljinskog Centra za kulturu među najznačajnijim završenim projektima izdvojio gradsku kanalizaciju, od aktuelnih istakao radove na uređenju kanala Drina - Dašnica, a od budućih projekta je izdvojio izmiještanje autobuske stanice iz centra grada i izgradnju gradske dvorane. 

Govoreći o projektu sportske dvorane u gradu koji ima više od 10.000 sportista, Mićić je zatražio pomoć od Vlade Republike Srpske za obezbjeđenje zemljišta za izradnju ovog kapitalnog objekat. 

Mićić, koji je poznat kao dobar govornik zna biti i duhovit pa je tako nakon što je pobrojao urađeno i najavio planirano, kratko rekao: "Nakon toga mogu u penziju" i zaslužio još jedan aplauz. 
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )