FOTO: srpskainfo.com

Darko Lazić, koji je rano jutros teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći kod Pećinaca, u trenutku udesa vraćao se sa jednog privatnog slavlja.

Pjevač se nalazi na odjeljenju intenzivne njege u KBC “Zemun”, gdje će mu uskoro biti operisana butna kost koja je polomljena.

– Zvale su mnoge Darkove kolege, muzičari njegovi s kojima radi i menadžeri iz “Granda”, svi su zabrinuti. Udes se dogodio na ulazu u njegovo selo Brestač, on se vraćao kući. Još ne znam koji su uzroci nesreće, policija radi na tome. Ne znam da li je bio pod dejstvom alkohola, ali to je sada najmanje bitno. To može svakome da se desi, nema veze sa tim da li je pio ili ne, i trijezan čovjek može da ima udes. Moguće je da je samo bio umoran pa je zaspao, imali smo naporan vikend, bili smo u Švajcarskoj i Njemačkoj – kaže za Blic Darkov prijatelj i menadžer Miljan Vračević i dodaje.

– Najvažnije je sada da on bude dobro, ljekari kažu da povrede nisu naivne, ali da se nadaju najboljem. Na vezi sam sa Darkovom porodicom sve vrijeme – rekao je Miljan.

On je dodao i da Darko sinoć nije bio na nastupu, već je pomenutom slavlju prisustvovao kao gost.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )