FOTO: InfoBijeljina

Predstavnici opštine Ugljevik posjetili su danas Milorada Marinkovića iz Ugljevik Sela, čije je domaćinstvo u martu stradalo u požaru i kome je iz opštinskog budžeta izdvojeno 10.000 KM za sanaciju štete nastale na objektima.

"Opština Ugljevik izašla je u susret ovoj porodici i obezbijedila određena novčana sredstva kako bi se pomoglo ovom domaćinstvu. Želja nam je da pomognemo našim poljoprivrednicima, a svakako je i potrebno u ovakvim situacijama priteći u pomoć", rekao je novinarima načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić. 

Marinkoviću je u požaru izgorio objekat za smještaj stočne hrane u kome se nalazilo 3.000 bala sijena i objekat za smještaj 30 stočnih grla. 

On je uz pomoć komšija uspio da spase stoku, ali je materijalna šteta na objektima procijenjena na 35.000 KM. 

Komšije su pritekle u pomoć i obezbijedile hranu za stoku, a opštinska uprava pomogla je u sanaciji štete na objektima, tako da je Marinković uspio da se vrati poslu kojim se ova porodica bavi unazad nekoliko generacija. 

"Hvala načelniku koji mi je pomogao, jer nije mala suma koju sam dobio od opštine. Hvala i mojim komšijama koji su mi pomogli da spasem stoku i obezbijedim hranu", rekao je Marinković. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )