FOTO: InfoBijeljina.com

“Našom organizacijom i rezultatima koje smo postigli u ovoj polusezoni, dokazali smo da nam je mjesto u Premijer ligi, a nadam se da ćemo i to ostvariti na kraju ove sezone“, rekao je Darko Manojlović, član Uprave OK Radnik, na večeras održanoj konferenciji za novinare.

„Mi smo nekom administrativnom odlukom premješteni iz Premijer lige BiH u Prvu ligu Republike Srpske, a mislim da smo našom organizacijom i rezultatima koje smo postigli u ovoj poluzeoni, dokazali da nam je mjesto u Premijer ligi, a nadam se da ćemo i to ostvariti na kraju ove sezone. Bili smo u jako teškoj situaciji prošlu sezonu s obzirom da smo bili u finansijskim i organizacionim problemima. Nakon izbora skupštine i izbora novog predsjenika krenuli smo uzlaznom putanjom. Mislim da smo zaista obezbjedili uslove koji nisu bili u proteklim godinama“, rekao je Darko Manojlović.

On takođe obećava da će se potruditi da obezbjede još bolje uslove za igrače, da prošire bazu, te da odbojka bude sport koji je i ranije bio prepoznatljiv u ovom gradu.

„U fokusu nam je rad sa mlađim sekcijama, a takođe moram da kažem da smo na putu da potpišemo jedan ugovor o sportskoj saradnji sa OK Vojvodina iz Novog Sada. Zbog ovih epidemioloških mjera nećemo moći odmah realizovati, ali se nadamo da ćemo to sve sprovesti u djelo. Ponudili su nam tu saradnju i mi smo to prihvatili, a nadam se da ćemo na jedan dobar i kvalitetan način uspostaviti tu konekciju“, zaključio je Manojlović.

Vladimir Milićević, trener, ali i igrač OK Radnik je rekao da je prezadovoljan urađenim u ovoj sezoni. 

„Imamo samo jednog igrača koji je „stranac“, a svi ostali su domaći, i to je stvarno veliki uspjeh za naš klub. Cilj nam je da idemo u tom smjeru i u narednom periodu. U klubu se radi stvarno stručno i kvalitetno, imamo podršku i Milana Đuričića koji nam pomaže u svemu. On je imao u prethodnom periodu osvojene zlatne medalje sa reprezenzacijom Srbije i njegova pomoć nam mnogo znači“, rekao je Vladimir Milićević, trener Odbojkaškog kluba Radnik.

Dodao je i da je plan kluba koji je zacrtan na početku sezone povratak u Premijer ligu. 

„U pauzi ćemo trenirati, momci će morati da odrade ono što im stručni štab bude rekao. Od danas smo pojačani sa jednim izuzetnim igračem koji ima bogatu internacionalnu karijeru, a to je Anđelko Ćuk, koji je nekada i nastupao za našu ekipu. Riječ je o igraču koji je igrao u Koreji, Japanu, Italiji, Izraelu. Odlučio je da pomogne svom klubu i da podrži Odbojkaški klub Radnik, a nadam se da ćemo ispuniti očekivanja koja su pred nama zadata od strane uprave kluba“, zaključio je Milićević.

Takođe treba istaći da ekipa Radnika na kraju ove polusezone nema ni jedan poraz. Oni su u devet utakmica ostvarili svih devet pobjeda. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )